Home
Uitgangspunten
Werkwijze
Advies
Interim-management
Coaching
Mijn profiel
Contact
Sitemap

Werkwijze

 

 

De werkwijze is sterk praktijkgericht. Geen enorme onderzoeken en dikke rapporten maar na een korte oriënterende fase direct aan de slag.

Bij bedrijven betekent dit meestal dat er midden in de praktijk gestart wordt om te kijken waar de schoen nu echt wringt. Daarbij is de focus sterk gericht op de ondersteuning van het management. Indien dit problematisch is dan gaan we niet achter maar naast de manager staan. Samen optrekken om de klus te klaren. Indien nodig kan ook het management overgenomen worden. Voor kortere tijd of voor langere tijd. Soms heel kort om voor te doen hoe e.e.a. aangepakt dient te worden. Soms langere tijd om de organisatie weer op de rit te krijgen. Maar altijd gericht op het weer geheel zelfstandig functioneren van de organisatie met het zittende management. Weer klaar voor de toekomst.

Hier ziet u de 3 deelgebieden samen komen. Als er iets aan de hand is in een organisatie is sturing (interim-management) vaak nodig en advies gewenst. In deze situaties heeft het management, en ook medewerkers, vaak behoefte aan coaching. Het is deze combinatie die T-Advice zo uniek maakt.

 

 

Voor coaching volgen we een soortgelijk traject maar is dan sterk op de persoon gericht.

Door de gecoachte centraal te stellen gaan we op zoek naar de coachvraag. Daarna kijken we hoe hier een antwoord op gevonden kan worden.

 

 

 


T-Advice | info@t-advice.nl