Home
Uitgangspunten
Werkwijze
Advies
Interim-management
Coaching
Mijn profiel
Contact
Sitemap

Coaching

 

Wil je bepaalde dingen in je leven anders aanpakken, maar weet je niet hoe?
Denk je soms, ik zou wel eens willen praten, maar ik weet niet met wie?
Wordt het je soms allemaal te veel?
Je weet eigenlijk wel hoe het zit, maar blijf je er maar last van houden?

Wil je dat er eens iemand met je meedenkt en meekijkt?

 

Samen kunnen we kijken naar wat je nodig hebt. Kijken hoe jij jezelf kunt helpen.

Wat moet er gebeuren om je weer beter te voelen, de dingen aan te pakken en ze in te richten? Soms zijn een paar gesprekken al genoeg en kun je het daarna weer alleen verder. Soms is het goed om wat meer tijd te nemen.

 

Daarnaast is persoonlijke coaching ook erg geschikt om richting te geven aan persoonlijke vraagstukken: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Vragen waarvoor het nodig is meer zicht te krijgen op de eigen persoonlijkheid, op drijfveren en motivaties, zowel op het werk als daarbuiten.

 

Wie bewust het beste uit zichzelf of anderen wil halen, moet zich voortdurend een beeld vormen van de gewenste prestaties en de manier waarop die tot stand komen. Dat kan door in gesprek te gaan over prestaties en gedrag.

 

Persoonlijke coaching biedt organisaties uitstekende mogelijkheden om hun medewerkers op het spoor van verandering te zetten en invulling te geven aan hun effectiviteit.
Coachingtrajecten zijn er voor verschillende onderwerpen zoals: individuele vraagstukken, teambuilding, leiderschap, managementvaardigheden, loopbaan, prestatieverbetering, ondernemerschap en gedrag.

 

De lengte van een traject is sterk afhankelijk van de coachvraag. Soms volstaat een enkel gesprek. We hanteren wel de stelling ‘klaar is klaar’, zodat de klant zelf, op ieder moment, kan bepalen wanneer het traject stopt. 
 


T-Advice | info@t-advice.nl